De kracht van muziek

U staat als ondernemer of inkoopmanager niet dagelijks stil bij de toegevoegde waarde van achtergrondmuziek maar uit Europese onderzoeken blijkt:

  • 60% van de klanten die muziek in de zaak waarderen geven aan dat ze langer winkelen met de juiste muziekkeuze.
  • 78% van de retailers adviseren collega-ondernemers om achtergrondmuziek in te zetten voor het verhogen van de sfeer in de zaak en de productiviteit op de werkvloer.
  • 99% van het personeel in zaken waar geen muziek wordt gedraaid zijn overtuigd dat winkels met muziek een moderne, meer aantrekkelijke uitstraling hebben.Muziek haalt ook "lawaai" uit de lucht; Onaangename geluiden van apparatuur, winkelwagens, luchtcirculatiesystemen, straatgeluiden, klanten etc.
Studies tonen daarbij aan dat klanten langer winkelen met onbekende muziek op de achtergrond dan met bekende hits van radio en tv. Hierbij blijft het wel van belang om de kwaliteit van de muziek te bewaken.
Daar zijn de afgelopen jaren enorme stappen in genomen met de huidige muziekcatalogus van BizMusiq als bewijs.

Beginnen met BizMusiq?

Boven in het menu vindt u de optie Demo en Registreren. In beide gevallen vragen we u de eerste keer om enkele basisgegevens. Nadat u een account heeft aangemaakt kunt u zonder kosten de demo beluisteren en gebruikmaken van onze klanten- en overstapservice. Bent u overtuigd van de muziek en de toegevoegde waarde van BizMusiq? Dan kunt u inloggen met uw huidige accountgegevens en direct daarna één of meerdere abonnementen afsluiten onder de menu optie "Account".

Moderne muziek voor de juiste sfeer

In tegenstelling tot muziekdiensten voor consumenten is het van belang om niet de smaak van een individu of kleine groep luisteraars te adopteren maar muziekprogramma’s samen te stellen die zo breed mogelijk aansluiten op de juiste sfeer voor uw klanten. De BizMusiq muziekprogramma’s zijn speciaal voor dit doel ontwikkeld en worden door onze professionals maandelijks onderhouden.

Klantenservice, maatwerk* en meer

BizMusiq levert een slimme rechten-inclusieve muziekdienst die u direct via het internet af kan sluiten en gebruiken. Maar mocht u vragen hebben en onze FAQ pagina is ontoereikend of uw organisatie wil meer dan de standaard BizMusiq dienstverlening dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

* Maatwerk BizMusiq heeft speciaal voor ketens en merken die een eigen muziekdienst uit willen rollen (maatwerk) oplossingen beschikbaar. Voor meer informatie kunt u terecht op BizMusiq+.

Eerst proberen?

Overtuig uzelf en beluister onze demo. U vindt op onze demo-pagina een drietal

muziekprogramma’s met een eigen sfeer van ongeveer een uur in lengte.

 

Beluister de demo

Direct een abonnement

Met uw account kunt u één of meerdere maand- of jaarabonnementen afsluiten.
U krijgt dan direct toegang tot drie volledige muziekprogramma's, onderhouden door onze professionals.

Een maandabonnement bedraagt €24,95 exclusief BTW.
Bij het afsluiten van een jaarabonnement krijgt u korting en betaalt u slechts €284,45 exclusief BTW.