achtergrondmuziek +

Keuze muziek

Wij begrijpen dat uw doelgroep per dag(deel) kan veranderen.

Dat sommige ruimten vragen om bekend radio repertoire terwijl andere ruimten beter voorzien kunnen worden van hoogwaardige rechten-inclusieve muziek zonder Buma, Stemra en Sena licenties.

Onze muziekmanagers gaan dit gesprek graag met uw team aan.

Klantinteractie

Aangezien BizMusiq elke dag op de vestigingen via het scherm wordt aangezet, is deze dienst ook ideaal als marketing- en communicatieportal.

BizMusiq biedt hoofdkantoren maar ook geïnteresseerde merken een maatwerk MarCom portal om trainingen, inkoopvoordelen, personeelszaken, social media en ander relevant nieuws dagelijks met ondernemers, managers en personeel te delen.

Ontzorgen

Of het nu gaat over het inzichtelijk maken van de kostenbesparing, het samen schrijven en presenteren van de MarCom business case of het meedenken over de beste transitie tussen uw huidige situatie en de gewenste situatie, wij staan voor u klaar.

Binnen BizMusiq staan muziekmanagers, business developers en webdevelopers klaar om uw team te ondersteunen en te ontzorgen.

Geïnteresseerd in onze maatwerk oplossingen? Neem contact met ons op.

BizMusiq:
Een overwogen
mix van bekend
en onbekend
repertoire

Waarschijnlijk staat u hier niet dagelijks bij stil, maar binnen een bedrijfspand kan per doelgroep een andere behoefte aan muziek bestaan.

Business case: De autodealer.
Het pand van een autodealer bestaat o.a. uit een showroom en een werkplaats. In de werkplaats willen de monteurs graag luisteren naar hun favoriete DJ's. De showroom waar de klanten komen is daar juist weer niet bij gebaat. Daar hoort een goed gebalanceerd muziekprogramma die de sfeer van het automerk en de doelgroep positief beïnvloedt.

Het team van BizMusiq staat voor u klaar om de diverse ruimten te bespreken, te adviseren rondom de muziekprogrammering en welke marketing- en communicatietools binnen uw bedrijfsomgeving toegevoegde waarde leveren. Met BizMusiq is het mogelijk populaire radiomuziek en hoogwaardige rechten-inclusieve met elkaar te combineren.

Wat onze klanten zeggen

Wilt u meer weten?