23 augustus 2016

Veelgestelde vragen

Heeft u nog een vraag over BizMusiq? Hieronder beantwoorden we een aantal veelgestelde vragen. Als uw vraag hier niet bij staat, kunt u ook contact met ons opnemen.

Wat is BizMusiq+?

BizMusiq+ richt zich met maatwerk muziekprogrammering op (retail)ketens en merken. Daarnaast levert BizMusiq+ unieke add-ons voor marketeers en communicatieprofessionals die dagelijks met ondernemers, filiaalmanagers en personeel willen communiceren. Bent u op zoek naar ons gecertificeerde aanbod rechten-inclusieve muziek, kijk dan op BizMusiq.com

Wat verstaat BizMusiq+ onder maatwerk muziekprogrammering?

Muziekprogramma’s voor zakelijke omgevingen die per (dag)deel en/of per ruimte aangepast zijn aan de specifieke doelgroep. Van populaire radiomuziek tot rechten-inclusieve (vrij van Buma / Stemra en Sena afdrachten) programma’s.

Wat is het verschil met Spotify?

De muziekdienst Spotify is een dienst voor consumenten. BizMusiq+ is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Spotify mag in Nederland niet gebruikt worden voor zakelijke doeleinden.

Wij betalen voor Buma/Stemra en Sena licenties, klopt dat?

Draait u bekende radiomuziek? Buma/Stemra is de collectieve beheerorganisatie die vergoedingen int, in het belang van de aangesloten muziekuitgevers, tekstdichters en componisten. Sena int ook vergoedingen maar dan in het belang van platenmaatschappijen en uitvoerende artiesten. Voor onze gecertificeerde rechten-inclusieve muziek hoeft u geen Buma / Stemra en Sena licenties af te dragen.

Kunnen wij per ruimte kiezen voor het type muziek dat we willen afspelen?

Inderdaad. Bestaan uw vestigingen uit meerdere ruimten (bv. showroom, kantoor en werkplaats)? In sommige ruimten is het van belang om de sfeer voor de klanten te verhogen, vaak te bereiken met rechten-inclusieve achtergrondmuziek. Luisteren ondertussen uw medewerkers in de werkplaats liever naar hun favoriete radio DJ? BizMusiq+ werkt graag voor u een plan uit met per ruimte de meest effectieve muziek(licenties).

Met welke netwerkspecificaties moeten wij rekening houden?

Die vraag willen we graag omdraaien. We gaan graag samen met uw IT en/of facilitair manager het gesprek aan wat de beste oplossing is voor uw keten.

BizMusiq+ als marketing- en/of communicatietool?

BizMusiq+ is een moderne achtergrondmuziekdienst die door de ondernemer, filiaalmanager of een personeelslid elke ochtend wordt opgestart vanaf een beeldscherm en de hele dag aanstaat. Dit is het uitgangspunt om hetzelfde beeldscherm te gebruiken voor marketing- en communicatiedoeleinden. Lees verder

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Geen probleem. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.