In-store marketing & communicatie

BizMusiq is een moderne achtergrondmuziekdienst die door de ondernemer, filiaalmanager of een personeelslid elke ochtend wordt opgestart vanaf een beeldscherm en de hele dag aanstaat. Voor ons en onze klanten is dit het uitgangspunt om hetzelfde beeldscherm te gebruiken voor marketing- en communicatiedoeleinden.

MarComHQ
Hoofdkantoren (HQ's) kunnen via BizMusiq een maatwerk muziekprogramma uitzenden in alle vestigingen die zij beheren. Op hetzelfde scherm waar het muziekprogramma staat te spelen krijgt het hoofdkantoor met de module MarComHQ de volledige vrijheid om nieuws, trainingen, inkoopvoordeel, personeelszaken, social media en andere relevante berichtgeving direct te communiceren, dagelijks. Ook de vormgeving is volledig aan te passen aan de look & feel van de (retail)keten.

PoweredBy
Deze module is gebouwd voor een merksponsor die graag haar producten in zakelijke omgevingen onder de aandacht wil brengen. BizMusiq werkt in dit geval een voorstel uit waarbij de sponsor de BizMusiq muziekdienst kosteloos (of tegen sterk gereduceerde kosten) aanbiedt aan haar doelgroep. In de look & feel van de sponsor waarbij ook de muziekprogrammering op maat kan worden geleverd. In ruil daarvoor wordt PoweredBy ingericht om nieuws, videotrainingen, inkoopvoordeel, social media en andere relevante berichtgeving van de sponsor te communiceren, dagelijks.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om direct en dagelijks op het scherm van bedrijven te communiceren over uw keten of merk?